Logó
Képzések


Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kerül képbe a Webuni?
A Piac & Profit Online Akadémia teljes technikai infrastruktúráját, valamint online oktatásmódszertani támogatását a Webuni biztosítja. A Webuni Magyarország legnagyobb online oktatási intézménye, több mint 40.000 felhasználóval. Bővebben a Webuni-ró: http://webuni.co/hu/
Hogyan kell elképzelnem egy online kurzust?
Online kurzusok alatt azokat az előre elkészített, digitalizált képzéseket értjük, amelyekből bárhol és bármikor lehet tanulni. Ezek képzések túlnyomó részben videókból, prezentációkból és tesztekből állnak, amelyek egy előre megtervezett, módszertanilag felépített struktúrákat követnek.
Hol érem el az online kurzusokat? Le kell töltenem?
Ahogy a nevében is benne van, online. Az online kurzusok tananyagait kizárólag a Webuni rendszerében fogja tudni elérni, de a legtöbb kurzus tartalmaz letölthető segédanyagokat is.
Teljesen magamra vagyok utalva a tanulásban?
Egyáltalán nem! Az online kurzusokra beiratkozva, egy olyan belső közösség tagja lesz, ahol az adott kurzus hallgatói meg tudják egymással osztani tapasztalataikat, és tudnak egymástól kérdezni, egymást segíteni.
Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?
A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a kurzusok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhet. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tud majd nézni.
Regisztrálni kell a beiratkozáshoz?
Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókja alapján tudjuk legközelebb is beazonosítani, hogy már megvette az adott kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésére bocsátani a tananyagokat.
Hogyan tudok regisztrálni?
Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés / regisztráció oldalon Facebook vagy Google fiókkal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címe megadásával.
Hogyan tudok fizetni?
Partnerünk, a Webuni rendszere az online fizetési módokat, a kártyás és a PayPal-os fizetést támogatja. Ha nem rendelkezik ezek egyikével sem, akkor vegye fel velük a kapcsolatot az info@webuni.hu email címen, és biztosan találunk rá megoldást!
Online fizetés? Miért ne féljek tőle?
Mivel az online kurzusok megvásárlása, illetve elérése is a Webuni rendszerén keresztül történik, így már önmagában az biztosíték, hiszen a Webuni rendszerén keresztül több mint 40.000 ember tanul nap mint nap. Ha nekik nem volt eddig problémájuk, akkor Önnek sem lesz!
Mikor kapom meg?
A vásárlást követően rögtön meg is kapja a hozzáférést az online kurzusokhoz.
Hogyan érem el a már megvásárolt online kurzusaimat?
A már megvásárolt online kurzusait, bejelentkezést követően, a jobb felső sarokban a nevére kattintva, a Tanulás alatt lévő kurzusok között érheti el bármikor.
Mennyire nehéz használni a Webuni rendszerét?
Inkább kérdezze úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni rendszerét több mint 40.000 használják gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Önnek sem lesz gondja vele! Ha valahol mégis elakadna, akkor bátran vegye fel velük a kapcsolatot az info@webuni.hu e-mail címen!
Mindez mennyi adatforgalmat igényel?
Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.
Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat?
A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről elérhetők az online kurzusok, akár okostelefonról vagy tabletről is.