Logó
Képzések

Legyen Ön is a Piac & Profit Online Akadémia oktatója!

Kedves Érdeklődő, egy együttműködésre hívjuk a Piac & Profit Online Akadémia tovább bővítésére. A Piac & Profit Online Akadémia képzéseit elsősorban a Piac & Profit szakmai partnereivel, szakértőivel, előadóival, Önnel szeretnénk elkészíteni.

Gyorsan tudatjuk: a képzési anyag (videós) elkészítése nem az Ön feladata, hanem egy erre szakosodott szakembergárdáé. A kurzusok technikai kivitelezését, valamint a marketinget és az értékesítést is a Piac & Profit vállalja.

A jelenleg elérhető kurzusportfoliónkat folyamatosan szeretnénk bővíteni, amelyhez várjuk az Ön jelentkezését is.

Hatástöbbszörözés - Elég csak egyszer elkészíteni a képzést

A legtöbbször két tényező szokott akadályt jelenteni egy hagyományos képzés esetében: az idő és a helyszín. Egy online kurzus esetében egyik sem áll fent, hiszen ezeket az előre elkészített és digitalizált képzéseket bárhol, bármikor elérik az érdeklődők, anélkül, hogy erőforrást vonnának el az oktatótól.

Brand erősítés - Kibővül a termékportfolió, nő a hitelesség

Egy online kurzus nem egy aktuális tevékenység kiváltására, hanem a meglévő termék- és szolgáltatás portfolió kibővítésére szolgál. A Piac & Profit Online Akadémia oktatójaként ráadásul sokezer emberhez fog eljutni az online képzése, aminek köszönhetően megnő az ismertsége is.

Teljeskörű támogatás - A tervezéstől a kivitelezésig

A kurzusok elkészítésének folyamatában teljeskörű támogatást biztosít partnerünk, a Webuni. Kezdve a kurzustéma meghatározásától, a kurzusterv elkészítéséig, egészen a technikai kivitelezésig.

Kockázatmentes - Nincs szükség kezdeti tőkére

Minden, ami szükséges egy online kurzus elkészítéséhez, publikálásához és az értékesítéséhez, rendelkezésre áll: a technikai infrastruktúrát a Webuni, a népszerűsítést pedig a Piac & Profit biztosítja.

Jelentkezzen, ha tudását egy új platformon is megosztaná, a Piac & Profittal közösen!
Jelentkezem oktatónak!